Bemutatkozás

Ambrus Szilvia Judit vagyok, hímzéseimben és ruhatervezésemben jellemző az urban style, new craft irányzat és mindamellett 2 generációs családi szabóság szemlélete és tapasztalata.

Mesterségem kézi, gépi, mű hímző, és szabó-varró. Munkáim elsősorban ajánlások alapján találnak rám. Hozott anyagra egyedi és nagy mennyiségű hímzéseket, rövid határidőn belül vállalok.

Egyedi fazonokat, kérés szerint ruhákat készítek figyelembe véve a megrendelő személyiségét, stílusát és kérését. A ruha lehet hétköznapi, alkalmi, a hímzés lehet ajándék, nászajándék, jelmez és reklám céljából…

Hímzéseim: Fotókról portré hímzés, logó, felirat, felvarrók…Alkotásom egy része a ruha összeállítása és megvarrása, kérés szerint mintázása.

Kísérletezéseim cérnával, mint művészeti produktum vagy mint a textillel innovatív batikolás a nap sugarai által mindegyik egyedi és megismételhetetlen. Munkáim között megtalálható női-férfi gyermekruhák és kiegészítők hordható anyagtársításokkal mint a porcelán, bőr, kötött, hímzett plasztikus…

Gyakran társulok más művészekhez a munkám során. Bedolgozást is szoktam vállalni közös megegyezés alapján.

Hívjon bizalommal!